PEN Testen

Een poster, een training en een goed beleid zijn natuurlijk van groot belang om het effect van een bombrief, bompakket of bomdreiging beperkt te houden. Maar dergelijke situaties komen ook weer niet zo vaak voor dat medewerkers permanent alert blijven en door praktijksituaties ervaring op doen.

Het is dus van belang om de mensen enerzijds scherp te houden maar vooral ook om ze te trainen. En dat doe je het eenvoudigst door regelmatig een bommelding te oefenen. Compleet met oefenmateriaal, no play procedures en medewerking van instanties.

Wij zorgen ervoor dat er niets mis kan gaan. We maken duidelijke afspraken met instanties, zorgen dat de juisten mensen en afdelingen binnen uw eigen organisatie op de hoogte zijn en plaatsen een fake pakket, samen met u, ergens in de binnengekomen post.

Als de medewerkers goed getraind zijn dan zullen ze niet in paniek raken maar zich tijdig beseffen dat het een oefening is en handelen zoals in het beleid en de operationele procedures is vastgesteld.

Weer een ervaring rijker en weer een beetje beter voorbereid op een echt incident. Maar vooral, weer een beetje meer zelfvertrouwen!

Neem contact op

Recieve our personalised poster

Information on letter bombs

A letter bomb is an improvised explosive device (IED) that looks like a normal package or letter. Such a threatening letter can also contain a bullet, a biological or chemical substance, radiation or a cyber bomb
Letter bomb attacks are intended to kill, injure or intimidate addressees. Sending a letter bomb is a form of terrorism. A cyber bomb is an exception, it is intended to hack the company from the inside.